Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@05:53:32 GMT

منعی برای پوشیدن لباس محلی در محیط اداری وجود ندارد

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۵۹۸۷۱

منعی برای پوشیدن لباس محلی در محیط اداری وجود ندارد

استان ها - ایرنا - انتشار خبر حضور کارکنان بانک ملی در مناطق کردنشین با لباس کردی در حالی از سوی شبکه های اجتماعی و برخی رسانه ها مطرح شد که پیش از این هیچ منع قانونی و حساسیتی در پوشیدن لباس های محلی اقوام در محیط اداری و اجرایی مناطق وجود نداشت.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، روز گذشته انتشار خبری با عنوان «لباس کردی به عنوان لباس رسمی کارکنان بانک ملی به ‌رسمیت شناخته شد و امروز کارکنان این بانک در مناطق کردنشین می‌توانند با این لباس زیبا در محل کار حضور یابند» در شبکه های اجتماعی و رسانه های داخلی و خارجی بازتاب گسترده ای داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هر چند هنوز از نیات و اهداف انتشار این خبر در فضای مجازی و در این مقطع زمانی اطلاع دقیق و مستندی در دست نیست اما واقعیت این است که حضور کارکنان دستگاه های اجرایی و اداری با پوشش محلی اقوام ایرانی در محل کار مسبوق به سابقه بوده و قانون نیز در این زمینه هیچ منعی اعمال نکرده است.
به نظر می رسد بزرگنمایی این موضوع از سوی فضای مجازی و شبکه های اجتماعی ناشی از انتشار خبری مبنی بر اقدام هماهنگ و حضور دسته جمعی و از پیش برنامه ریزی شده کارکنان یکی از شعبه های بانک ملی شهرستان سقز استان کردستان با لباس کردی در محل این بانک باشد.
به احتمال یکی از دلایل و عوامل بزرگنمایی این موضوع که باز هم محصول فضای مجازی است اعلام روز یکشنبه 19 اسفند به عنوان «روز جهانی لباس کردی» از سوی شبکه های اجتماعی فعال در مناطق کردنشین بوده که همین انگیزه ای برای برجسته کردن استفاده از پوشش کردی در محیط اداری و دستگاه های اجرایی دولتی شده است.
بزرگنمایی فضای مجازی و بازتاب های اقدام هماهنگ و جمعی کارکنان یکی از شعب بانک ملی در سقز به ویژه در مناطق کردنشین استان های کرمانشاه، کردستان، ایلام و آذربایجان غربی آن چنان گسترده شد که روابط عمومی بانک ملی در مورد آن اطلاعیه ای صادر و منتشر کرد.

** عکسی که خبرساز شد
عکسی از پوشیدن لباس کردی توسط کارکنان یکی از شعبه های بانک ملی شهرستان سقز روز گذشته در برخی از کانال ها و شبکه های اجتماعی منتشر شد که در آن کارکنان بانک با پوشش کردی در محل کار خود حاضر شدند.
بسیاری از کانال های فضای مجازی با انتشار این عکس چنین به مخاطب القا کردند که این اقدام برای نخستین بار انجام شده و آن را اتفاقی نادر در ایران جلوه دادند.
ماجرا و واکنش ها به این جا ختم نشد حتی رسانه های خارجی نیز با ناشی گری و ناآگاهی از وقایع ایران به گونه ای وانمود کردند که انگار این اتفاق برای نخستین بار روی داده و یا اینکه پوشش کردی در اداره ها و دستگاه های اجرایی استان های کُردنشین ممنوع است، غافل از اینکه استفاده از پوشش و لباس کُردی در ادارات این مناطق رویداد جدیدی نیست و در بسیاری از دستگاه ها همچون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان های کردستان، کرمانشاه و آذربایجان غربی بسیاری از کارکنان از پوشش کُردی استفاده می کنند.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی از لباس و پوشش محلی در استان های مختلف به عنوان بخشی از فرهنگ ملی و ایرانی حمایت شده و در این راستا بنیاد بین المللی مد و لباس اسلامی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل و نمایندگی این بنیاد در کردستان نیز فعال شده است.
این بنیاد برای ترویج پوشش های محلی به عنوان لباسی که همه هنجارهای اسلامی در آن رعایت شده است فعالیت می کند و در این راستا تصمیم گرفته شد کارکنان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با لباس محلی در محل کار خود حاضر شوند.
پوشش کردی کارکنان بانک هم از حدود 20 سال پیش در سفر اعضای هیات مدیره بانک ملی ایران به مناطق مرزی بانه و مریوان آغاز شده که در این سفر برخی کارکنان این 2 شهرستان خواستار پوشیدن لباس کُردی در محل کار خود شدند.
پس از آن تقاضا، مسئولان بانک به طور شفاهی اجازه استفاده از پوشش کردی در این شهرستان ها را صادر کردند و اکنون سال هاست که کارکنان بانک ملی در مریوان و بانه با لباس کُردی در محل کار خود حاضر می شوند.

** واکنش بانک ملی
به دنبال انتشار این خبر در رسانه های داخلی و خارجی، روابط عمومی بانک ملی ایران در اطلاعیه ای اعلام کرد که این بانک هیچ بخشنامه ای برای رسمیت بخشیدن به لباس کُردی برای کارکنان خود صادر و منتشر نکرده است.
مسئولان بانک ملی اعلام کردند که بخشنامه ای برای این موضوع صادر نشده و ممنوعیتی هم در این زمینه نداریم یعنی هر کدام از کارکنان این بانک در هر منطقه ای از کشور از جمله کرمانشاه و کردستان در صورت تمایل می توانند با لباس محلی به محل کار بروند و ممنوعیتی وجود ندارد.
روابط‌ عمومی بانک صادرات ایران نیز با انتشار اطلاعیه ای نوشت: محدودیتی در پوشیدن برخی لباس‌های محلی برای همکاران این بانک وجود ندارد و در برخی شعب کشور همکاران بانک با لباس ‌های محلی سر کار خود حاضر می‌شوند.
در این اطلاعیه آمده است: بانک صادرات ایران اعتقاد دارد پوشش اصیل ایرانی، نمادی از فخر فرهنگی کشور است.
این در حالی است که در مناطق کُردنشین به ویژه شهرستان های سقز، مریوان، مهاباد، بوکان، سردشت، اشنویه و منطقه اورامانات استان کرمانشاه از بدو انقلاب تاکنون کارکنان مرد دستگاه های اجرایی و دولتی با لباس کُردی در محل کار خود حضور می یابند و این موضوع ممنوعیتی نداشته و ندارد.
همچنین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در سفر اردیبهشت امسال خود به استان کرمانشاه در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا در مورد پوشش کارکنان دولت، با بیان اینکه کارکنان مرد ممنوعیتی ندارند تاکید کرد که بانوان هم می توانند با پوشش و لباس محلی در ادارات، دانشگاه ها و مدارس حاضر شوند و این موضوع از نظر این وزارتخانه مشکلی ندارد.
سید عباس صالحی اظهار کرد: بانوان استان های هرمزگان، کردستان، کرمانشاه، آذربایجان های غربی و شرقی، مازندران، سیستان و بلوچستان و دیگر نقاط ایران می توانند با لباس های محلی خود در مدارس، ادارات و دانشگاه ها حاضر شوند.
9936 / 3034

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كاركنان بانك ملي كردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۵۹۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، اتوماسیون اداری دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، یک مجموعه نرم‌افزاری یکپارچه است که برای بهبود عملکرد اداری دانشگاه و مکانیزه‌کردن فرایندهای سازمانی استفاده می‌شود. این نرم‌افزار قادر است نیازهای تمامی رده‌های سازمانی مثل مدیر، دانشجو و حتی ارباب رجوع را پوشش دهد؛ به‌همین‌دلیل، از ابزارهای مهم دورکاری و فعالیت‌های آنلاین به شمار می‌رود. اتوماسیون اداری منجر به افزایش بهره‌وری کارکنان و تبدیل کار اداری به حالت الکترونیک و بدون کاغذ (Paperless) می‌ شود. آی‌کن قصد دارد تا در این مقاله، ویژگی و امکانات اتوماسیون اداری را برای دانشگاه‌های علوم‌پزشکی را شرح دهد.

امکانات یک اتوماسیون اداری برای دانشگاه‌های علوم پزشکی

باید با درنظرگرفتن تمامی ابعاد یک دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، سیستمی را طراحی کرد که دیگر کوچک‌ترین نیازی به سایر نرم‌افزارها وجود نداشته باشد. امکانات اتوماسیون اداری یک دانشگاه علوم‌پزشکی عبارت است از:

اتوماسیون اداری هم در بستر وب و هم در بستر موبایل قابل اجرا است.

قابلیت یکپارچه‎‌سازی سازمان از طریق دسترسی به اطلاعات نرم‌افزارهای دیگر مانند حسابداری، حضوروغیاب، کارگزینی و… را دارد.

اتوماسیون اداری، اطلاعات را به‌صورت یکدست در دسترس کاربران قرار می‌دهد.

قابلیت اعطای دسترسی به تمامی کاربران سازمانی تا پایین‌ترین سطح وجود دارد.

قابلیت پشتیبانی از امضای دیجیتال، PKI و SSL وجود دارد.

از مکانیزم‌های قوی اعتبارسنجی مثل Secure Token و Kerberis بهره‌مند است.

امکان پشتیبانی از امنیت اشتراکی وجود دارد.

اتوماسیون اداری دانشگاه‌های علوم‌پزشکی واترمارک دارد تا از انتشار تصاویر نامه‌ها جلوگیری کند.

دارای یک رمزگذار قوی برای برنامه و داده‌ها است.

دارای قابلیت ایجاد فرم الکترونیک است.

دارای اپلیکیشن تلفن همراه برای چت سازمانی است.

دستیار هوشمند، بر عملکرد اتوماسیون اداری نظارت می‌کند.

اتوماسیون اداری آی کن برای دانشگاه‌های علوم پزشکی از چه بخش‌هایی تشکیل شده است؟

زمانی که وارد اداره‌ای می‌شوید، خواهید دید که از قسمت‌های مختلفی تشکیل شده است. هر بخشی یک دفتر و هرکدام از پرسنل میز مخصوص به خود را دارد. اوتوماسیون اداری نیز دقیقاً به همین شکل طراحی شده و قسمت‌های متفاوتی دارد.

کارتابل

کارتابل مثل میز شخصی کارمندان است. کاربر قادر است مشخصات فردی، فعالیت‌های جاری‌، اسناد در دسترس و شرح وظایف خود در کارتابل شخصی مشاهده کند. دانشجویان نیز می‌توانند کارتابل داشته باشند و وضعیت واحدهای اخذشده، نمرات دروس، نیمرخ تحصیلی و… مربوطه را در آن کنترل و مشاهده کنند. کارتابل هم به‌صورت آفلاین و هم به‌صورت آنلاین طراحی می‌شود.

دبیرخانه عادی و محرمانه

دبیرخانه عادی و محرمانه، امکان ایجاد ارتباط بین مراجعین و کارکنان را در قسمت مکاتبه و اسناد فراهم می‌کند. دبیرخانه، تمامی مدارک کاغذی را تبدیل به مدارک دیجیتال کرده و سپس، پردازش و آرشیو می‌کند. این قسمت از اتوماسیون، قابلیت ثبت خودکار نامه‌های صادره را در سازمان فراهم می‌آورد و باعث نظم بیشتر می‌شود. این بخش، نامه‌ها و اسناد اداری را در قالب پیامک، ایمیل، فکس، ECE و FCF ارسال و دریافت می‌کند؛ در نتیجه، ارتباطات سریع، شفاف و قابل پیگیری خواهند بود. دبیرخانه آی‌کن دارای امکان فراخوانی سرویس‌های سفارشی و پیاده‌سازی روند اختصاصی هر سازمان است.

بایگانی

ذخیره اسناد کاغذی در سازمان‌ها نیازمند بکارگیری هزینه و مکان مضاعف است. اتوماسیون اداری آی‌کن، اسناد و پرونده‌ها را با امنیت بالا ذخیره کرده و کنترل دسترسی را به امین سازمان می‌دهد. امکان ارجاع امانی برای افراد وجود خواهد داشت. گزینه جست‌وجوی پیشرفته در بخش بایگانی فعال بوده و دسترسی به اسناد تنها با چند کلیک امکان‌پذیر است.

FCF یا پروتکل ارتباطی فرزین

پروتکل ارتباطی، امکان تبادل اطلاعات به‌صورت کارتابل به کارتابل بدون دخالت دبیرخانه را فراهم می‌کند. در این قسمت، فرستادن اسناد به صورت کدگذاری‌شده و فشرده امکان‌پذیر است. کارتابل مبدا می‌تواند عملکرد کارتابل مقصد را رهگیری کند؛ در نتیجه نیاز به تماس یا مراجعه حضوری برای پیگیری نخواهد بود. این بخش می‌تواند اسناد تکراری را به‌صورت هوشمند تشخیص دهد و مانع از ارسال آن‌ها شود.

دانشنامه سازمانی

عملکرد سازمان‌ها پر از تجربه و دانش برای کارکنان آن‌ها است. در اتوماسیون ادرای، فضایی برای قراردادن، انتقال و مدیریت این اطلاعات وجود دارد. این بخش از اتوماسیون دارای امکان دسته‌بندی، ذخیره و جست‌وجوی اطلاعات است که در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

مدیریت جلسات

اتوماسیون اداری دانشگاه‌های علوم‌پزشکی باید بتواند جلسه‌های آنلاین تشکیل داده و مدیریت کند. گاهی دانشجویان و اساتید تصمیم می‌گیرند تا دوره‌های آنلاین برگزار کنند. این‌امکان باید در بستر خود سیستم دانشگاه موجود باشد. آی‌کن بخش مدیریت جلسات را نیز در اوتوماسیون خود قرار داده‌است.

استفاده از اتوماسیون اداری آی کن برای دانشگاه‌های علوم پزشکی چه مزایایی دارد؟

مبتنی بر زیرساخت BPMS

بهبود ارتباط کارکنان و مراجعان

بهبود نظارت بر عملکرد سازمان

تهیه گزارش از فعالیت‌های سازمان با الگوریتم‌های رمزنگاری پیشرفته

امکان تفویض سطح

کنترل دسترسی به اطلاعات براساس رتبه

افزایش دقت و بهره‌وری کارکنان

ذخیره وقت و هزینه

امکان ایجاد دفترچه تلفن سازمانی و شخصی

امکان مدیریت فایل‌ها

قابلیت تنظیم اعلان

امکان کنترل و تنظیم تقویم کاری

چرا اتوماسیون اداری آی کن برای دانشگاه علوم‌پزشکی، مناسب‌ترین و بهترین نوع خود است؟

اتوماسیون اداری درست مثل یک اداره مجازی است؛ باید بتواند کاغذبازی‌ها و کار ارباب‌رجوع را در همان فضا انجام دهد و اطلاعات و داده‌های خام را در خود نگه‌دارد. بدیهی است که چنین چیزی باید از امنیتی غیرقابل توصیف بهره‌مند باشد. آی‌کن دارای گواهی‌های امنیتی از ارگان‌هایی مثل افتا و دانشگاه مالک‌اشتر بوده و با بیش از ۲ دهه فعالیت، توانسته قسمت نرم‌افزاری بسیاری از ارگان‌های دولتی و غیردولتی را طراحی و تولید کند. اتوماسیون اداری آی‌کن به شکلی طراحی شده تا بیشترین کارایی را برای اداره داشته باشد و تا حد بسیار زیادی در هزینه‌ها و عملکرد سازمان تغییر ایجاد کند.

تجربه‌های موفق دانشگاه‌های علوم پزشکی در استفاده از اتوماسیون اداری آی کن

امکانات و ساختار اتوماسیون آی‌کن باعث شده تا بسیاری از دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور از این سیستم استفاده کنند. برخی از این دانشگاه‌ها عبارت است از دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز، سمنان، اراک، خراسان جنوبی و شمالی، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، سیرجان، دزفول، جیرفت، ساری، مازندران و ده‌ها دانشگاه دیگر.

هزینه راه اندازی و پشتیبانی اتوماسیون اداری آی کن برای دانشگاه‌های علوم پزشکی

قبل از شروع اتوماسیون‌سازی، ابتدا باید میزان کاربران و نحوه عملکرد آن را برآورد کرد. به‌طور قطع، سیستمی که برای یک اداره کوچک خصوصی طراحی می‌شود، بسیار ساده‌تر از طراحی اتوماسیون برای دانشگاه‌های علوم‌پزشکی است. ازطرف‌دیگر، دانشگاه‌های گوناگون ظرفیت‌های متفاوتی را دارا هستند. براساس کاربران احتمالی، امکانات تعریف‌شده، میزان پشتیبانی، گستردگی بستر اتوماسیون و… قیمت تعیین می‌شود. شما می‌توانید با بررسی دقیق زیرساخت اداری خود و تماس با مشاوران ما از هزینه اتوماسیون خود مطلع شوید. همچنین، می‌توانید از سایت آی‌کن اقدام به سفارش و خرید نمایید.

سخن آخر

با اتوماسیون اداری در سازمان‌ها و حتی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، هیچ‌نیازی وجود ندارد که کلی هزینه، زمان و فضا صرف کنیم و درمقابل بازدهی کمی بگیریم. رایانه‌ای که در دست داریم، به شکل سرسام‌آوری با هزینه کمتر، بازدهی را چندین برابر می‌کند. تمامی هدف ما در آی‌کن، تجربه چنین‌بازدهی شگفت‌انگیزی است. مشاوران ما در آی‌کن آماده هستند تا به تمامی سوالات دانشگاه‌های علوم‌پزشکی پاسخ دهد و انتخاب را آسان‌تر کنند. درکنار این، می‌توانید با درخواست نسخه دمو رایگان از اتوماسیون اداری تصمیم درست‌تری بگیرید. همین‌حالا به‌سمت دنیای امن و مدرن گام بردارید.

سوالات رایج

آیا ورد از اتوماسیون اداری برای ویرایش اسناد پشتیبانی می‌کند؟

بله. هم ورد و هم ویرایشگرهای مرورگر از اتوماسیون اداری پشتیبانی می‌کنند.

چگونه می‌توان تفویض اختیار کرد؟

می‌توانید با کیلیک بر آیکون پیشخوان نسبت به تفویض اختیار اقدام کنید.

کدام نسخه از ورد برای اتوماسیون مناسب است؟

نسخه ۲۰۱۳ و بیشتر مناسب خواهدبود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6098265

دیگر خبرها

  • انتخابات انجمن مد و لباس شهر بوشهر تشکیل شد
  • جنجال ورود حجاب به سهمیه دارویی داروخانه‌ها | آنجا محلی برای بیمار است، با روان‌شان بازی نکنید!
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • اهداف فولاد مبارکه در زمینه کاهش حوادث بسیار متعالی است
  • خانم ژیلا صادقی، این صحبت‌هایت را فراموش کردی؟!
  • بازدید دادستان تهران از دادسرای ناحیه ۳۸
  • کوتاه شدن مدت زمان رسیدگی به پرونده‌ها
  • مد خوب، مد بد!
  • آقای سامی بیگی، یک ملت به خاطر تو، به جان هم افتادن
  • ۲۰۷ مولد خود تامین در استان قزوین در مدار قرار می‌گیرد