Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی دوشنبه شب در این جلسه با تاکید بر ساماندهی حوزه مد و لباس در جامعه، گفت: در این حوزه باید به نمادهای سنتی و بومی توجه بیشتری شود.

محمد محمدپور، افزود: بازطراحی و استفاده از نمادهای سنتی و بومی و هویت ملی در قالب الگوها و سلایق پوششی امروز جامعه از اولویت های حوزه مد و لباس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر لزوم اجرای قانون ساماندهی مد و لباس و آیین نامه های ابلاغی از سوی دستگاه ها و سازمان ها و ارائه گزارش های مربوطه اظهار داشت: هدف از این قانون حفظ و تقویت فرهنگ و هویت ایرانی اسلامی است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: با توجه به اینکه پوشاک از حوزه های چالش برانگیز و اثرگذار در مباحث اجتماعی و رفتارهای عمومی است و نوع پوشش افراد با هویت، نگرش ها، باورها، افکار و عقاید افراد نسبت دارد باید این صنعت تولیدی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

محمدپور، با اشاره به پوشش های غالب و علایم و نمادهای بکار رفته در لباس های رایج در جامعه ادامه داد: در این زمینه اقدام ثمربخشی انجام نشده است و نگاهی گذرا به نوع لباس های مورد استفاده در معابر و فضاهای عمومی نشان می دهد که آن ها کمترین ارتباط و تناسبی با هویت فرهنگی و ملی ایرانی دارند و بطور قطع چنین پوشش هایی اثری مستقیم و غیرمستقیم بر تعاملات مردم و رفتارهای اجتماعی و عمومی دارند.

وی قانون ساماندهی مد و لباس را قانونی مترقی دانست و یادآوری کرد: این قانون پس از ۴ دهه پدیده ای بنام مد را به رسمیت شناخته و هر چند هدف از آن بازگشت به الگوهای سنتی گذشته و مدهای وارداتی نیست اما نباید الگوهای اصیل سنتی نیز به بوته فراموشی سپرده شوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: باید با همفکری و همراهی کارشناسان عوامل دخیل در حوزه مد و لباس، سبک های پوششی سنتی و اصیل بازطراحی و برای پاسخ به نیازها و خواسته های نوین با استفاده از شیوه‌های نو ارائه شود که همین امر وظیفه کارگروه مد و لباس را بسیار خطیر و مهم می کند.

محمدپور، با تاکید بر لزوم اجتناب از نگاه های افراطی در حوزه پوشش های سنتی و گرایش به مد و پوشش های مبتنی بر نگاه غربی افزود: کارگروه مد و لباس استان باید با اتخاذ روشی میانه و جامع، علاوه بر معرفی الگوها و اسلوب های پوشش سنتی، موضوع مد و سبک های جدید را در بازطراحی و ارائه این الگوها مورد توجه قرار دهد.

وی اظهار داشت: بر همین اساس شیوه های نوین برخورد با حوزه پوشاک با در نظر گرفتن نمادهای اصیل ملی و محلی نیز باید در موضوع مد و لباس مورد توجه جدی قرار گیرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی با بیان اینکه نوع پوشش و لباس افراد در واقع پرچم هویتی آنهاست، گفت: ما باید به دور از افراط و تفریط نسبت به سبک ها و الگوهای پوششی گذشته و با استفاده از طراحی های جدید و بروز در حوزه مد و لباس، هویت و نمادهای فرهنگی و ملی خود را معرفی و ارائه کنیم.

محمدپور، ادامه داد: در صورت توجه به ابعاد فرهنگی حوزه مد و لباس استان و اطلاع رسانی درست در خصوص کمیت و کیفیت تولیدات داخلی نه تنها شاهد اثرگذاری در حوزه تولید و طراحی لباس خواهیم شد بلکه بعد اقتصادی و ایجاد ارزش افزوده این حوزه نیز دچار تغییرات مثبت خواهد شد.

وی یادآوری کرد: تسری اقتصاد هنری به عرصه لباس به عنوان کالایی فرهنگی حتی می تواند زمینه ساز توسعه صادرات در این بخش نیز باشد.

در این نشست اعضای  کارگروه مد و لباس آذربایجان شرقی از سازمان های آموزش و پرورش، صمت، صدا و سیما و مدیریت و برنامه ریزی با ارائه گزارشی از فعالیت های انجام شده در دستگاه های متبوع خود، راهکارهایی را در حوزه ساماندهی مد و لباس ارایه کردند.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی مد و لباس پوشاک فرهنگ و ارشاد اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی مد و لباس پوشاک فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی مد و لباس پوشاک فرهنگ و ارشاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۳۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی کامل برای برگزاری دور دوم انتخابات در آذربایجان شرقی

تراب محمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر افزود: مرحله دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، ساعت هشت صبح روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه در حوزه‌های انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو، میانه و شبستر آغاز می‌شود.

وی اضافه کرد: شهروندان گرامی با در دست داشتن مدارک شناسایی نظیر کارت ملی، شناسنامه، گواهی نامه رانندگی، کارت پایان خدمت و پاسپورت می‌توانند در انتخابات شرکت کنند.

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی ادامه داد: در حوزه‌های انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو، میانه و شبستر از میان ۱۲ نامزد راه یافته به مرحله دوم ۶ نامزد به مجلس راه خواهند یافت.

وی با اشاره به اینکه دور دوم انتخابات در حوزه تبریز، اسکو و آذرشهر به صورت تمام‌الکترونیکی برگزار خواهد شد، تشریح کرد: یک هزار و ۳۲۷ شعبه اخذ رأی در سه حوزه انتخابیه، آماده دریافت آرای شهروندان می‌باشند که از این تعداد، ۵۱۷ شعبه در روستاها و ۸۱۰ شعبه در شهرها مستقر می‌باشند.

محمدی بیان کرد: از کل شعبه‌های اخذ رأی، ۱۵۳ شعبه به صورت سیار در خدمت شهروندان خواهند بود.

وی افزود: کلیه رأی‌دهندگان مرحله دوم می‌توانند منحصراً در حوزه انتخابیه‌ای که در مرحله اول انتخابات در آنجا رأی داده‌اند، در پای صندوق‌های رأی حاضر شوند.

کد خبر 6100924

دیگر خبرها

  • آمادگی کامل برای برگزاری دور دوم انتخابات در آذربایجان شرقی
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی در دور دوم انتخابات از چه کسانی حمایت می‌کنند؟
  • انتقال دبیرخانه دائمی مُد زاگرس به لرستان
  • نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در آذربایجان شرقی
  • تجلیل از تولیدکنندگان برتر و دهیاران نمونه در مهربان
  • تجلیل از کارگران منتخب بخش تولید و صنعت آذربایجان شرقی
  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • انتخابات انجمن مد و لباس شهر بوشهر تشکیل شد
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار