Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، محمد پور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی با تاکید بر ساماندهی حوزه مد و لباس در جامعه، گفت: در این حوزه باید به نماد‌های سنتی و بومی توجه بیشتری شود.

 محمدپورافزود: بازطراحی و استفاده از نماد‌های سنتی و بومی و هویت ملی در قالب الگو‌ها و سلایق پوششی امروز جامعه از اولویت‌های حوزه مد و لباس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با تاکید بر لزوم اجرای قانون ساماندهی مد و لباس و آیین نامه‌های ابلاغی از سوی دستگاه‌ها و سازمان‌ها و ارائه گزارش‌های مربوطه گفت: هدف از این قانون حفظ و تقویت فرهنگ و هویت ایرانی اسلامی است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: با توجه به اینکه پوشاک از حوزه‌های چالش برانگیز و اثرگذار در مباحث اجتماعی و رفتار‌های عمومی است و نوع پوشش افراد با هویت، نگرش ها، باورها، افکار و عقاید افراد نسبت دارد باید این صنعت تولیدی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

محمدپور با اشاره به پوشش‌های غالب و علایم و نماد‌های بکار رفته در لباس‌های رایج در جامعه گفت: در این زمینه اقدام ثمربخشی انجام نشده است و نگاهی گذرا به نوع لباس‌های مورد استفاده در معابر و فضا‌های عمومی نشان می‌دهد که آن‌ها کمترین ارتباط و تناسبی با هویت فرهنگی و ملی ایرانی دارند و بطور قطع چنین پوشش‌هایی اثری مستقیم و غیرمستقیم بر تعاملات مردم و رفتار‌های اجتماعی و عمومی دارند.

او قانون ساماندهی مد و لباس را قانونی مترقی دانست و افزود: این قانون پس از ۴ دهه پدیده‌ای بنام مد را به رسمیت شناخته و هر چند هدف از آن بازگشت به الگو‌های سنتی گذشته و مد‌های وارداتی نیست، اما نباید الگو‌های اصیل سنتی نیز به بوته فراموشی سپرده شوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: باید با همفکری و همراهی کارشناسان عوامل دخیل در حوزه مد و لباس، سبک‌های پوششی سنتی و اصیل بازطراحی و برای پاسخ به نیاز‌ها و خواسته‌های نوین با استفاده از شیوه‌های نو ارائه شود که همین امر وظیفه کارگروه مد و لباس را بسیار خطیر و مهم می‌کند.

محمدپوربا تاکید بر لزوم اجتناب از نگاه‌های افراطی در حوزه پوشش‌های سنتی و گرایش به مد و پوشش‌های مبتنی بر نگاه غربی افزود: کارگروه مد و لباس استان باید با اتخاذ روشی میانه و جامع، علاوه بر معرفی الگو‌ها و اسلوب‌های پوشش سنتی، موضوع مد و سبک‌های جدید را در بازطراحی و ارائه این الگو‌ها مورد توجه قرار دهد.

او گفت: بر همین اساس شیوه‌های نوین برخورد با حوزه پوشاک با در نظر گرفتن نماد‌های اصیل ملی و محلی نیز باید در موضوع مد و لباس مورد توجه جدی قرار گیرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی با بیان اینکه نوع پوشش و لباس افراد در واقع پرچم هویتی آنهاست، گفت: ما باید به دور از افراط و تفریط نسبت به سبک‌ها و الگو‌های پوششی گذشته و با استفاده از طراحی‌های جدید و بروز در حوزه مد و لباس، هویت و نماد‌های فرهنگی و ملی خود را معرفی و ارائه کنیم.

محمدپور افزود: در صورت توجه به ابعاد فرهنگی حوزه مد و لباس استان و اطلاع رسانی درست در خصوص کمیت و کیفیت تولیدات داخلی نه تنها شاهد اثرگذاری در حوزه تولید و طراحی لباس خواهیم شد بلکه بعد اقتصادی و ایجاد ارزش افزوده این حوزه نیز دچار تغییرات مثبت خواهد شد.

او گفت: تسری اقتصاد هنری به عرصه لباس به عنوان کالایی فرهنگی حتی می‌تواند زمینه ساز توسعه صادرات در این بخش نیز باشد.

در این نشست اعضای کارگروه مد و لباس آذربایجان شرقی از سازمان‌های آموزش و پرورش، صمت، صدا و سیما و مدیریت و برنامه ریزی با ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در دستگاه‌های متبوع خود، راهکار‌هایی را در حوزه ساماندهی مد و لباس ارایه کردند.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرهنگ و ارشاد اسلامی پوشاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۴۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از خیرین حوزه آبرسانی در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی در دومین همایش به رسم سقایی با قدردانی از کمک‌ها و مساعدت‌های خیران آبرسان گفت: وجود این خیران سرمایه‌ بزرگی برای استان به شمار می‌رود.

وی گفت:۵۵ نفر بی وقفه در کار‌های آبرسانی به روستا‌های دوردست تلاش می کنند اما بسیاری از آنها تمایلی به فاش شدن نامشان ندارند.

رحمتی افزود: با این وجود تجلیل از مقام این بزرگواران باید تداوم داشته باشد تا بدانند فعالیت‌ها و اقداماتشان مایه مباهات است.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: آبرسانی پایدار به روستا‌های دورافتاده‌ استان از جمله اولویت‌های دستگاه اجرایی استان است و با تمام قوا برای تحقق این مهم تلاش خواهیم کرد و یقین داریم در این امر خیران هم در کنار ما و یاریگر ما خواهند بود.

اکبر ابراهیمی پدر آبرسانی کشور هم در این همایش با بیان اهمیت کار خیر به خصوص در زمینه آبرسانی به مناطق محروم گفت: ما در مناطق مختلف کشور اقدامات آبرسانی متعددی انجام داده ایم اما در آذربایجان شرقی هیچ اقدامی از سوی ما انجام نگرفته است آن هم به این علت که خیران آبرسان منطقه به اندازه‌ کافی فعالند.

گفتنی است در این همایش تفاهم نامه‌ همکاری میان مجمع خیرین آبرسان کشور، استانداری آذربایجان شرقی، سپاه عاشورا و شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی امضا شد.

دیگر خبرها

  • تجلیل از خیرین حوزه آبرسانی در آذربایجان شرقی
  • آب شرب ۲۱۰ روستای آذربایجان شرقی تامین می شود
  • نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در آذربایجان شرقی
  • تجلیل از تولیدکنندگان برتر و دهیاران نمونه در مهربان
  • تجلیل از کارگران منتخب بخش تولید و صنعت آذربایجان شرقی
  • ۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است
  • افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند
  • باران بهاری آذربایجان شرقی را فراگرفت
  • باران بهاری آذربایجان شرقی را فرا گرفت